Praktijk voor Integratieve Psychotherapie, Hypnotherapie, Prikkelbare Darm Syndroom (PDS), Counseling / Coaching en Supervisie

Integratieve Psychotherapie

Integratieve Psychotherapie beschouwd de mens als een eenheid van lichaam, geest en omgeving. Deze drie elementen zijn niet te scheiden en beÔnvloeden elkaar zeer sterk.

Bij deze vorm van therapie wordt gebruik gemaakt van de meest efficiŽnte methodes van oude en moderne psychotherapeutische scholen en daarbij behorende technieken:
Hypnotherapie, Gestalt therapie, Inner Child work, Regressie- en ReÔncarnatie therapie, Transpersoonlijke psychologie, NLP, Coaching, Counseling.

Ieder mens is uniek waardoor geen kant-en-klare antwoorden en oplossingen zijn voor een probleem. Bij ieder mens is een aanpak op maat nodig. Hierbij vindt je de ruimte om je specifieke vermogens en mogelijkheden te verkennen en optimaal te benutten.

We gaan samen onderzoeken wat je wilt bereiken en hoe je dit het beste kan aanpakken met je eigen specifieke hulpbronnen, op je eigen manier.
Je leert te vertrouwen op je eigen kracht en breidt je keuzemogelijkheden uit, waardoor je zelfvertrouwen zal groeien. Jij bepaalt mede de duur en de inhoud van de therapie. Zo kunt je vaak d.m.v. een kortdurende therapie en een daarbij behorende begeleiding blijvende resultaten behalen.

Integratieve Psychotherapie is werkzaam o.a. bij

poppy

Wie de mens in zichzelf begrijpt, begrijpt alle mensen.
© 2022 Liliana Topalova - de Groot - contact